Boka
dj foffe växjö 40årsfest bröllop företagsfest julbord event
dj foffe växjö 40årsfest bröllop företagsfest julbord event
dj foffe växjö 40årsfest bröllop företagsfest julbord event

När

ska du boka mig?


Jag brinner för musik och vill alltid försöka möta publiken genom att anpassa min musik till gästerna för att upplevelsen av kvällen ska bli så bra som möjligt. Genom åren har jag gjort en rad olika typer av spelningar; allt ifrån Bröllop, nattklubb, och företagsevent. Här nedanför radar jag upp det jag anser jag är bäst på!


Bröllop

Kanske ditt livs viktigaste fest? Då måste allt vara rätt, även musiken! Jag har lång erfarenhet av just bröllopsspelningar. Mitt mål är att alltid matcha den tekniska utrustningen utifrån era önskemål samt lokalens förutsättningar, allt för att få en så snygg och stilren känsla som möjligt. När det kommer till musiken är det era preferenser som ska styra och där kommer mitt musikintresse och lyhördhet passa in perfekt.


Event

Vill ni ha maximalt drag på er företagsfest är musiken viktig. Min styrka är att känna av stämningen och blanda musiken så den passar alla. Sugen på ett Quiz till middagen också? inga problem, jag löser det! 


Bar/lounge

Ibland ska musiken bara finnas där. Spotify i all ära, men att faktiskt låta någon stå och omsorgsfullt välja låtar utifrån stämningen i lokalen gör skillnad.